keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Mökkeilyä

Perjantaina lähdettiin ajamaan Savoon mökille. Vastassa oli reilu 4h ajomatka, mikä loppujen lopuksi meni yllättävän sutjakkaasti! Kävimme matkalla ostamassa ruokatarvikkeet mökille ja kun saavuimme mökkitielle vastassa oli isot lumikinokset. Eli emme päässeet autolla ajamaan mökin pihaan vaan jouduimme roudaamaan kaikki tavarat käsin mökille :D Onneksi ei tarvinnut tarpoa kuin pari kertaa. Heti takkaan tuli ja petivaatteiden tuuletus! Kello alkoi jo olla paljon ja rupesimme tekemään vielä ruokaa ja lämmitimme saunan.

IMG_1195

Lauantaina teimme päiväreissun Savonlinnaan. Siellä ei vielä olleet kaikki terassit sun muut auki, joten suht nopea reissu siitä tuli. Löysimme yhden ravintolan missä oli terassi ja aivan mahtava ruoka!

Saavuimme takaisin mökille ja hetken aikaa chillasimme  ja sitten rupesimme laittamaan saunaan taas tulet ja ulkona oli myös grillissä tuli! Suht viileätä oli vielä ulkona olla, mutta tunnelma oli ainakin kohillaan! Molemmat totesimme, että unohtaa kyllä kaiken muun kun tulee mökille keskelle ei mitään :D


IMG_1232

Valkoviiniä fiinisti muovimukista :D Ostin myös huvikseen tuon lehden mökille luettavaksi ja tuo osoittautui kyllä todella hyväksi! Mietin jopa jos rupeaisi tilaamaan sitä kotiin, todella inspiroivia kuvia ja ideoita!
    IMG_1231

-Suvi Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti