perjantai 29. maaliskuuta 2019

Syvällisiä mietteitä

Tuntuuko teistä välillä, että joka päivä on samanlainen? Tämä viikko on itselle ollut jotenkin raskas ja  tuntuu, että päivät menevät samalla kaavalla ja hitaasti. Välillä töissä katsoo kelloa että jaa, vasta 2 tuntia mennyt ja 6 tuntia vielä jäljellä...
Mutta ehkä se välillä kuuluukin mennä niin. Sitten tulee taas päiviä kun aika menee super nopeasti ja yhtäkkiä onkin jo viikonloppu. 

Uudessa työpaikassani päivät menevät aikalailla saman kaavan mukaisesti. Työpäivät ovat siis ma-pe. Eli viikonloput ovat aina vapaat! Aikaisemmassa työpaikassani sain välillä nauttia arkivapaista. Ja nyt kun miettii, oli se aika luksusta. Päivän aikana kerkesi käydä treenaamassa, kahvilla kaupungilla kaverin kanssa, kirppiskierroksella ym. Mutta sitten kun otin päätyöni ohelle toisen työn, ne arkivapaat menivät usein sille toiselle työlle. Koin itse jaksavani alkuun suht hyvin kahden työn välillä poukkoamisen ja aikatauluttamisen, mutta loppupuolella se rupesi olemaan raskasta.

Mutta toisaalta, en kyllä valita. Nyt kun mietin aikaa taaksepäin ja mietin mitä kaikkea molemmat työt antoivat minulle, olen todella kiitollinen. Uusia ystäviä, uusia työkavereita, uusia kokemuksia ja loppupeleissä sain sivutyöstäni tehtyä päätyöni.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

KUVA

-Suvi Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti